GRATIS telefoon achtergrondjes

Posted by Tamara Loyd on

Met veel trots presenteer ik de nieuwe website! De afgelopen tijd is er hard aan gewerkt en ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat. Jaylaa groeit en bij continue groei en professionalisering van mijn bedrijf hoort een professionele uitstraling. 

Via de nieuwe website hoop ik je nog beter van dienst te kunnen zijn en wil ik je  graag op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.

Om de lancering te vieren heb ik 4 leuke scherm achtergrondjes voor je telefoon ontworpen, geheel GRATIS te downloaden. Opslaan doe je op je telefoon door je duim een tijdje op jouw favoriete achtergrond te houden. Dan komt de optie ‘opslaan’ vanzelf.

Lieve groet,
Veel plezier ervan!

Tamara

© Copyright 2020 Jaylaa Jewelry, Amsterdam, Nederland. Alle rechten voorbehouden.

Alle teksten, beeldmateriaal, grafieken, geluids-, animatie- en videobestanden en de wijze waarop deze op de site worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom.

De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, gedistribueerd of veranderd; noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website of social media kanaal, zonder dat hier toestemming voor is gevraagd. Deze website kan tevens afbeeldingen bevatten waarop auteursrechten van derden rusten.


Leave a comment

GRATIS telefoon achtergrondjes

RSS