Carneool, de geboortesteen van de maand Juli

Carneool, de geboortesteen van de maand Juli

Posted by Tamara Loyd on

Carneool is een krachtige edelsteen die bekend staat om zijn vitaliserende energie en emotionele stabiliteit. Deze prachtige steen versterkt de motivatie en creativiteit, waardoor je gemakkelijker je doelen kunt bereiken.

Carneool kun je ook koppelen aan mensen geboren onder het sterrenbeeld Ram, Leeuw en Maagd. Het kan helpen jouw zelfvertrouwen te vergroten en natuurlijke leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen.


Als je op zoek bent naar moed en doorzettingsvermogen, draag dan een carneool bij je. Het zal je helpen om uitdagingen met vertrouwen aan te gaan en je doelen te bereiken. Bovendien kan carneool ook helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop en het verlichten van pijnlijke menstruatiekrampen.

Onze sieradenkaart met Carneool is leuk om cadeau te krijgen of geven.

Kortom, carneool is een krachtige edelsteen die je kan helpen om je volledige potentieel te bereiken en je emotionele welzijn te bevorderen.Dus waar wacht je nog op? Voeg een prachtig sieraad met carneool aan je sieradencollectie toe of draag het bij je in je zak.

← Older Post Newer Post →

Leave a comment

Blogs & Laatste nieuws

RSS
Blog Verzorging van je sieraad
Sieraden bewaren Verzorging

Hoe houdt je je sieraden lang mooi

Tamara Loyd
By Tamara Loyd

HOE JE ZORG DRAAGT VOOR JE DIERBAARSTE SIERADENWanneer je een sieraad hebt gevonden waar je helemaal weg van bent, wil je er natuurlijk voor zorgen...

Read more
Turkoois, de geboortesteen van de maand December
Blog Edelstenen Geboortesteen Turkoois

Turkoois, de geboortesteen van de maand December

Tamara Loyd
By Tamara Loyd

Turkoois is een prachtige edelsteen die vaak wordt gebruikt in sieraden en is de geboortesteen van December. Maar wist je dat deze edelsteen ook een...

Read more