Algemene voorwaarden

Retourneren

Retourneren

Voor de sieraden van Jaylaa maken we vaak gebruik van edelstenen, omdat het een natuurproduct betreft kan het zijn dat je sieraad iets wat afwijkt van de foto. 

Verder zijn de materialen waar JAYLAA mee werkt zorgvuldig uitgezocht en op een eerlijke manier gewonnen. Het gebruikte goud- en zilverkleurige metaal is gemaakt van edelmetaal 925 sterling zilver, tenzij anders is vermeld.

Deze metalen kunnen daarom verkleuren door water (zoals regen/tijdens het afwassen/douchen) en door de PH-waarde van de huid.

Mocht je iets willen retourneren, dan gaat de procedure als volgt:

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Jaylaa Jewelry geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@jaylaa.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klik hier voor het retourformulier.

Jouw geld wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee je de bestelling hebt betaald. Het kan 3-8 werkdagen duren om het geld retour te storten op dezelfde manier als er betaald is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.