About

Allemaal handgemaakte producten

Jaylaa Jewelry is een sieradenlabel met unieke handgemaakte sieraden van hoogwaardige kwaliteit, die in een beperkte oplage worden ontworpen en gemaakt. De stijl van Jaylaa kun je omschrijven als minimalistisch, clean, vrouwelijk met soms een stoere twist. Sieraden die je bij elke gelegenheid kunt dragen.


Drijvende kracht achter Jaylaa is Tamara Loyd, een moeder en creatieve duizendpoot. Tamara heeft altijd al een grote passie gehad voor sieraden en mode. Door de juiste edelstenen en materialen ( 925 sterling zilver,  gold filled & gold plated ) te combineren creëert zij sieraden met een luxe uitstraling. 

Alle sieraden heel schappelijk geprijsd, waardoor een luxe uitstraling niet veel hoeft te kosten. Alles is met liefde ontworpen en mooi verpakt in eco friendly sieradendoosjes of linnen zakjes. Zij maakt gebruik van natuurlijke materialen en zorgt ervoor dat alles op een eerlijke manier wordt gemaakt. Zo wordt het ontvangen van een armband, oorbel of ketting een echt cadeautje.
‘Sieraden mogen gezien worden, maar niet overheersen’

Duurzaamheid

Ik ben begonnen met het maken van sieraden die ik zelf miste. De sieraden maak ik met een compromisloze benadering van duurzaamheid. De zoektocht naar de juiste producten kan soms heel lang duren maar ik geloof in mijn product en sta er volledig achter.

Schatten uit de natuur

Edelstenen hebben op veel mensen een grote aantrekkingskracht. Dat komt voornamelijk door de prachtige kleuren en hun helende werking.