Banner Image

Allemaal handgemaakte producten

Jaylaa Jewelry is een sieradenlabel met unieke handgemaakte sieraden die we maken in een beperkte oplage. De stijl van Jaylaa kun je omschrijven als minimalistisch, clean en vrouwelijk met soms een stoere twist. Sieraden die zijn gemaakt met aandacht voor kwaliteit en detail en die je bij elke gelegenheid kunt dragen. Waar het mogelijk is gebruiken we gerecyclede materialen die op een eerlijke manier zijn gewonnen.


Drijvende kracht achter Jaylaa is Tamara Loyd, een moeder en creatieve duizendpoot. Tamara heeft altijd al een grote passie gehad voor sieraden en mode. Haar inspiratie haalt ze uit de geometrische vormen die je ziet in de natuur, waar edelstenen ook vandaan komen. Door de juiste edelstenen en materialen ( 925 sterling zilver, gold filled of gold plated ) te combineren creëert zij sieraden met een luxe uitstraling. Dus ben jij op zoek naar een mooi sieraad ga dan lekker eens door de webshop.

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een armband met een bepaalde edelsteen, stuur gerust een berichtje, we denken graag met je mee.

Yes, ik heb ik een vraag

Duurzaamheid

Tamara is begonnen met het maken van sieraden die zijzelf miste. De sieraden maakt ze met een compromisloze benadering van duurzaamheid.

Onze sieradendoosjes en drukwerk zijn bijvoorbeeld geproduceerd van milieuvriendelijk papier. De zoektocht naar de juiste producten kan soms heel lang duren maar wij geloven in ons product en staan er volledig achter. De leveranciers waar wij mee samenwerken hebben dezelfde mindset.

Schatten uit de natuur

Edelstenen hebben op veel mensen een grote aantrekkingskracht. Dat komt voornamelijk door de prachtige kleuren en hun helende werking. Daarom gebruik ik ze ook voor de edelsteen armbandjes. Leuk om cadeau te doen of om te krijgen.

Cadeau tip!

 
nieuw
 
Malachiet armbandje
 
Edelsteenkaart met lapis lazuli armbandje
 
 
 
Aventurijn armbandje
 
Edelsteenkaart  met amethist