Lapis Lazuli, de geboortesteen van de maand September

Lapis Lazuli, de geboortesteen van de maand September

Geplaatst door Tamara Loyd op

Lapis Lazuli: de hemelse steen die elke vrouw zou moeten dragen

Als je op zoek bent naar een edelsteen die je spirituele reis kan ondersteunen en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling biedt, dan is lapis lazuli de steen voor jou! Deze prachtige, hemelsblauwe steen is al duizenden jaren in gebruik als sieraad en heeft een rijke geschiedenis van genezende en spirituele eigenschappen.

Lapis lazuli is een krachtige steen die staat voor wijsheid, waarheid en inzicht. Het helpt je om je intuïtie te versterken en verbinding te maken met hogere bewustzijnsniveaus. Bovendien wordt lapis lazuli geassocieerd met het derde oog chakra, wat de intuïtieve en spirituele vermogens bevordert.

De prachtige kleur van lapis lazuli is ook een belangrijke factor die bijdraagt aan zijn populariteit als sieraad. De diepe, hemelsblauwe tinten zijn perfect voor elke outfit en zorgen voor een elegante en verfijnde uitstraling.

Naast de spirituele en genezende eigenschappen, staat lapis lazuli ook bekend als de steen van vriendschap. In de oude wereld werd deze prachtige steen gebruikt als een symbool van verbondenheid en loyaliteit tussen vrienden.

Deze associatie met vriendschap is te danken aan de mythische oorsprong van lapis lazuli. Volgens oude legendes zou de steen zijn ontstaan uit de tranen van de godin Isis die huilde om de verdwijning van haar zoon. Door deze associatie met de liefde van een moeder voor haar kind, werd lapis lazuli een symbool van onvoorwaardelijke liefde en verbondenheid.

Ontdek onze prachtige collectie van lapis lazuli sieraden en geef een betekenisvol cadeau aan een vriend of geliefde, of draag het zelf als een symbool van vriendschap en verbondenheid.

← Vorige blog Nieuwste blog →

Laat een opmerking achter

Blogs & Laatste nieuws

RSS
Reviews voor Jaylaa Jewelry
Blog Klanten Reviews

Reviews voor Jaylaa Jewelry

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Webwinkelkeur. ...

Lees meer
Blog Verzorging van je sieraad
Blog Sieraden bewaren Verzorging

Hoe houdt je je sieraden lang mooi

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

Hoe zorg je voor je dierbaarste sieraden. Wanneer je een sieraad hebt gevonden waar je helemaal weg van bent, wil je er natuurlijk voor zorgen...

Lees meer