Moederdag Gift Guide: de leukste cadeautjes

Moederdag Gift Guide: de leukste cadeautjes

Gepost door Tamara Loyd op

Moederdag cadeau tips

Nog even en dat is het alweer Moederdag. Een mooi moment om jouw (schoon)moeder, dochter, oma, vrouw, zus of vriendin in het zonnetje te zetten met bijvoorbeeld een armband, ketting of oorbellen.

Moederdag is een bijzondere dag waarop we onze moeders extra in het zonnetje zetten en laten zien hoeveel we van ze houden. Of je nu bloemen geeft, een cadeautje of gewoon een lieve kaart, het gaat erom dat je laat zien dat je aan haar denkt. Als je een cadeautje zoekt voor Moederdag, dan is het goed om te weten dat er veel mogelijkheden zijn.

Een geschenk is altijd welkom, maar moeders vinden het nog belangrijker als ze je op deze dag dichtbij zich voelen. Wat is er nou leuker als je kinderen er zijn en er een gezellige dag van wordt gemaakt. Helaas is dat niet voor alle moeders mogelijk, ook die mogen we niet vergeten.

SIERADEN VOOR MAMA
Tegenwoordig vinden we het belangrijk om een cadeautje te geven met een betekenis. Dat kan zijn een armbandje met een speciale edelsteen die bij een sterrenbeeld past. En daarin is er genoeg keuze bij Jaylaa jewelry.

oorbellen Twisted
                                                               
GIFT GUIDE

Voor deze Moederdag hebben we een handige gift guide gemaakt. Super handig als je wat inspiratie wilt opdoen.

De sieradenkaartjes staan met stip op nummer 1 wat betreft cadeautjes, en speciaal voor Moederdag hebben we een paar nieuwe sieraden kaartjes ontworpen. Wat denk je bijvoorbeeld van de moeder & dochter armbandjes die op een kaartje komen, een armbandje voor je (bonus) moeder en jezelf.

Sieradenkaart Blij met jou

GRATIS CADEAUSERVICE                                                                                    Bij Jaylaa pakken we een Moederdagcadeautje graag extra feestelijk voor je in. En helemaal gratis! We kunnen ook een bestelling rechtstreeks naar de ontvanger sturen voor je. Wat helemaal fijn is is dat alle sieraden brievenbus proof zijn. Super handig voor als je een cadeautje wilt opsturen en er niet zeker van bent of ze thuis is.

 

← Vorige post Nieuwste Post →

Laat een reactie achter

Blogs & Laatste nieuws

RSS
Turkoois, de geboortesteen van de maand December
Blog Edelstenen Geboortesteen Turkoois

Turkoois, de geboortesteen van de maand December

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

Turkoois is een prachtige edelsteen die vaak wordt gebruikt in sieraden en is de geboortesteen van December. Maar wist je dat deze edelsteen ook een...

Lees verder>
Geen Black Friday maar een archive sale
Archive Black Friday Sale

Geen Black Friday maar een archive sale

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

Binnenkort is het weer Black Friday en er word al veel reclame voor gemaakt. Ik heb al wat vragen gekregen of ik meedoe aan Black...

Lees verder>