Moederdag Gift Guide: de leukste cadeautjes

Geplaatst door Tamara Loyd on

Moederdag cadeau tips

De tweede zondag van mei 2022 is het alweer Moederdag. Een mooi moment om jouw (schoon)moeder, dochter, oma, vrouw, zus of vriendin in het zonnetje te zetten.

Als je haar een persoonlijk cadeau wilt geven, zijn sieraden een uitstekend idee. Het is fijn om op die ene speciale dag in het jaar je moeder te verwennen. Een geschenk is altijd welkom, maar moeders vinden het nog belangrijker als ze je op deze dag dichtbij zich voelen. Wat is er nou leuker als je kinderen er zijn en er een gezellige dag van wordt gemaakt. Helaas is dat niet voor alle moeders mogelijk, ook die mogen we niet vergeten.

SIERADEN VOOR MAMA
Tegenwoordig vinden we het belangrijk om een cadeautje te geven met een betekenis. Dat kan zijn een armbandje met een speciale edelsteen die bij een sterrenbeeld past. En daarin is er genoeg keuze bij Jaylaa jewelry.

Edelsteen armband
Armband Aziza gecombineerd met Meria.                                                                   
GIFT GUIDE

Voor deze Moederdag hebben we een handige gift guide gemaakt. Super handig als je wat inspiratie wilt opdoen.

De sieradenkaartjes staan met stip op nummer 1 wat betreft cadeautjes, en speciaal voor Moederdag hebben we een paar nieuwe sieraden kaartjes ontworpen. Wat denk je bijvoorbeeld van de moeder & dochter armbandjes die op een kaartje komen, een armbandje voor je (bonus) moeder en jezelf.

GRATIS CADEAUSERVICE                                                                                    Bij Jaylaa pakken we een Moederdagcadeautje graag extra feestelijk voor je in. En helemaal gratis! We kunnen ook een bestelling rechtstreeks naar de ontvanger sturen voor je. Wat helemaal fijn is is dat alle sieraden brievenbus proof zijn. Super handig voor als je een cadeautje wilt opsturen en er niet zeker van bent of ze thuis is.

 

Gift guide Moederdag

← Eerdere post Nieuwste post →

Laat een reactie achter

Blogs & Laatste nieuws

RSS

Tags

Het cadeau seizoen is geopend!

Tamara Loyd By Tamara Tamara Loyd

Hoe jong of oud je ook bent, Kerstmis hoort een magische tijd te zijn. En zeg nou zelf de magie van Kerstmis schuilt in de...

Lees verder >
Edelstenen Palosanto Salie

Wat is Palo santo hout?

Tamara Loyd By Tamara Tamara Loyd

Palo santo hout Palo santo betekend heilig hout, het hout komt van de heilige boom genaamd Bursera Graveolens. Wist je dat Palo Santo hout niet...

Lees verder >