Parel, de steen voor de maand Juni

Parel, de steen voor de maand Juni

Posted by Tamara Loyd on

Als het gaat om klassieke en tijdloze sieraden, dan is de parel misschien wel de meest iconische edelsteen. De witte tot zachtroze kralen worden al duizenden jaren gewaardeerd om hun schoonheid en symbolische betekenis. Niet alleen is de parel de geboortesteen van de maand juni, maar het heeft ook een unieke werking en betekenis.

Parels worden gevormd in de zee, in oesters of mosselen. Wanneer er een vreemd voorwerp in de schelp komt, zoals een zandkorrel, beschermt de oester zichzelf door er laagjes parelmoer overheen te leggen. Na verloop van tijd ontstaat er zo een mooie, glanzende parel.

parel armband

Biwa parel armband

Van oudsher worden parels geassocieerd met zuiverheid en onschuld, en zijn ze een symbool van vrouwelijkheid en romantiek. Ze worden vaak gebruikt in bruidssieraden en staan ​​ook symbool voor de 30e huwelijksverjaardag. Maar parels hebben ook een helende werking en worden gebruikt om stress en angst te verminderen. Ze staan bekend om hun kalmerende energie en worden vaak gebruikt bij meditatie en ontspanning.

Als geboortesteen van de maand juni heeft de parel een bijzondere betekenis voor mensen die in die maand zijn geboren. Het wordt beschouwd als een steen die innerlijke rust en balans brengt, en die de emotionele intelligentie en gevoeligheid versterkt. Als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand die in juni is geboren, dan is een sieraad met parels een perfecte keuze.

Bij onze sieradenwebshop hebben we een mooie collectie parelsieraden. Van elegante oorbellen tot klassieke parelkettingen en armbanden, er is voor elk wat wils. Onze parels zijn van de hoogste kwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd op kleur, grootte en vorm.

Natuurlijk is het altijd leuk om parelsieraden als cadeau te geven aan een geliefde, maar vergeet ook niet om jezelf af en toe te verwennen met iets moois! Of je nu op zoek bent naar een paar prachtige oorbellen, een elegante ketting, of een uniek statement-stuk, onze collectie parelsieraden heeft voor ieder wat wils.

Dus waarom wacht je nog? Trakteer jezelf op iets moois en voeg een vleugje elegantie en verfijning toe aan je dagelijkse look. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om jezelf te verwennen, onze parelsieraden zijn de perfecte manier om jezelf te laten stralen.

← Older Post Newer Post →

Leave a comment

Blogs & Laatste nieuws

RSS
Blog Verzorging van je sieraad
Sieraden bewaren Verzorging

Hoe houdt je je sieraden lang mooi

Tamara Loyd
By Tamara Loyd

HOE JE ZORG DRAAGT VOOR JE DIERBAARSTE SIERADENWanneer je een sieraad hebt gevonden waar je helemaal weg van bent, wil je er natuurlijk voor zorgen...

Read more
Turkoois, de geboortesteen van de maand December
Blog Edelstenen Geboortesteen Turkoois

Turkoois, de geboortesteen van de maand December

Tamara Loyd
By Tamara Loyd

Turkoois is een prachtige edelsteen die vaak wordt gebruikt in sieraden en is de geboortesteen van December. Maar wist je dat deze edelsteen ook een...

Read more