[ GESLOTEN ]BLUE MONDAY ? NO WAY MET DEZE WINACTIE!

[ GESLOTEN ]BLUE MONDAY ? NO WAY MET DEZE WINACTIE!

Geplaatst door Tamara Loyd op

Winactie Blue Monday 2022

Kwam je een beetje moeilijk op gang deze maandag of zit je niet helemaal lekker in je vel? Dan heb je in ieder geval een paar symptomen van Blue Monday te pakken! Blijf niet hangen in dit lusteloze gevoel en laat je oppeppen door deze vijf tips waarvan je de laatste zeker niet mag missen!

WAAROM BLUE MONDAY?

Eigenlijk is het blèh-gevoel wel een beetje te verklaren; de feestdagen zijn voorbij en we gaan minder naar buiten omdat de zon zich niet zo vaak laat zien. Om nu meteen een reis naar de zon te boeken is ook weer zo wat, vandaar deze 5 tips om deze dag iets blijer door te komen.

STEL JE GOEDE VOORNEMENS BIJ

Ben je iets te enthousiast aan de gang gegaan met diëten, sporten, gezond eten of een ander goed voornemen? Wees niet te streng voor jezelf en stel je doel bij, zo hou je het langer vol. Werk er in kleine stapjes naar toe, schrijf je vorderingen op en beloon jezelf als je weer een stapje in de goede richting gegaan bent!

 

LAAT JE HUIS LEKKER RUIKEN

Probeer te ontspannen en zorg dat je huis lekker ruikt. Een lekkere geur kan je ontspannen en prettiger doen voelen. Wist je dat je bij Roppongi heerlijke Hibi 10 min aroma lucifers kunt kopen. Je je leest het goed lucifers en geen wierook stokjes. Grappig toch? Je steekt een lucifer aan, legt hem op een brandvrij matje en geniet 10 minuten van een weldadig aroma! Gun jezelf elke dag een portie Zen-tijd. Een absolute favoriete geur van mij is Sandelwood! Love it


KIJK IETS WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Leg je telefoon even neer en zet bijvoorbeeld een leuke serie of film op. Zelf kan ik onwijs genieten van een good old feelgood movie, of wat dacht je van een aflevering van Friends? Mocht je de beschikking hebben over Netflix, dan kun je je de rest van de dag zeker goed vermaken.

KOOK JE FAVORIETE MAALTIJD

Eet vandaag wat je het allerlekkerst vindt en tel even geen calorieën, morgen is er weer een dag! Is dit zo'n dag dat je helemaal niet in de keuken wilt staan, bestel dan je favoriete gerecht.

DOE MEE MET DEZE WINACTIE

Deze laatste tip is zeker niet de minste, want Roppongi, Interior Delights, Jaylaa Jewelry en Maison KOOS  hebben een super winpakket samengesteld om jou uit je dipje te halen. In dit mooie pakket vind je een paar vergulde oorbellen, een mooie groene marmeren snijplank, een super lekkere geurkaars en een stijlvol bakje voor je sieraden. Je mag ook meedoen als je geen enkele last van de blues hebt hoor! Deze 4 mooie webshops verloten dit prachtige pakket t.w.v. ruim € 100,00. Als dat geen fijne zonnestraal op deze blauwe maandag is!

Zit je echt niet lekker in je vel praat er dan over met je dierbaren, je bent echt niet de enige met een winter depressie.

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP DIT PAKKET

Vul het onderstaande formulier in waarmee je toestemming geeft aan deze 4 gave webshops om met je in contact te komen via hun nieuwsbrief. Je kunt je altijd uitschrijven (vinden we natuurlijk wel jammer) door op de afmeldlink te klikken.

De winactie loopt van maandag 17 januari '22 t/m zondag 30 januari '22 en is alleen toegankelijk voor mensen met een postadres in Nederland of België . De winnaar wordt willekeurig gekozen en geïnformeerd nadat de winactie is afgelopen. De winnaar wordt bekend gemaakt via onze socials.

Zou leuk zijn als je ons volgt maar heeft geen invloed op je winkans!

Nieuwste blog →

Opmerking

  • superleuke actie

    jacolien on

Laat een opmerking achter

Blogs & Laatste nieuws

RSS
Reviews voor Jaylaa Jewelry
Blog Klanten Reviews

Reviews voor Jaylaa Jewelry

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Webwinkelkeur. ...

Lees meer
Blog Verzorging van je sieraad
Blog Sieraden bewaren Verzorging

Hoe houdt je je sieraden lang mooi

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

Hoe zorg je voor je dierbaarste sieraden. Wanneer je een sieraad hebt gevonden waar je helemaal weg van bent, wil je er natuurlijk voor zorgen...

Lees meer