Blog Verzorging van je sieraad

Hoe houdt je je sieraden lang mooi

Posted by Tamara Loyd on

HOE JE ZORG DRAAGT VOOR JE DIERBAARSTE SIERADEN

Wanneer je een sieraad hebt gevonden waar je helemaal weg van bent, wil je er natuurlijk voor zorgen dat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Wij delen graag onze beste tips om goed voor je favoriete stukken te zorgen, zodat je er nog lang van kunt genieten.

Gouden oorbellenRegelmatig Poetsen van Je Sieraden
Neem minstens een keer per maand de tijd om aandacht aan je sieraden te besteden. Het soort zorg dat nodig is, hangt af van het materiaal van je stukken. Bij Jaylaa Jewelry worden onze stukken vervaardigd van 925 sterling zilver, sterk verguld zilver of gold plated. Omdat zilver een natuurlijk materiaal is dat ademt, zal het na verloop van tijd oxideren en donkerder worden. Door je zilveren sieraden regelmatig te poetsen met een zachte doek of door ze in een zilverpoetspot te dompelen, kun je deze aanslag verwijderen. Vergulde sieraden hebben vergelijkbare zorg nodig, omdat de kern van zilver is. Jaylaa Jewelry gebruikt extra sterk verguldsel om ervoor te zorgen dat het materiaal duurzaam blijft. Toch kan het zilver eronder oxideren en uiteindelijk beginnen te aanslaan door het verguldsel, wat resulteert in kleine vlekjes. Daarom raden we aan je zilveren en vergulde sieraden minstens een keer per maand te poetsen, zodat je stukken net zo glad en glanzend blijven als toen je er verliefd op werd.

Bescherm Je Sieraden Tijdens het Reizen
Wanneer je onderweg bent, is het belangrijk om je handgemaakte sieraden goed te beschermen om krassen te voorkomen. Berg je sieraden tijdens het inpakken veilig op in een sieradendoosje, tas of portemonnee. Wikkel elk stuk afzonderlijk in om eventuele schade te voorkomen. Goud krast iets gemakkelijker, dus bewaar je favoriete sieraden in individuele, zachte doekzakken. Zo zijn ze veilig beschermd in je koffer terwijl je de wereld verkent.

Gouden sieraden

Houd Je Sieraden Droog en Vermijd Zonlicht en Parfums
Om te voorkomen dat je zilveren en vergulde sieraden oxideren en aanslaan, is het cruciaal om je stukken droog te houden en uit direct zonlicht te houden, aangezien dit het oxidatieproces kan versnellen. Als je je sieraden niet draagt, bewaar ze dan altijd in een gesloten doos om contact met vocht of zonlicht te vermijden. Op deze manier behouden je sieraden die prachtige glans zo lang mogelijk.

Doe Je Sieraden Af Tijdens het Slapen, Douchen of Sporten
Omdat sieraden en edelstenen delicaat zijn, raden we aan om je sieraden af te doen wanneer je gaat douchen, naar bed gaat of tijdens het sporten. Hetzelfde geldt voor onze meer delicate zilveren stukken. Door deze eenvoudige gewoonten kun je de levensduur van je sieraden verlengen en ervoor zorgen dat ze er altijd stralend uitzien.

← Older Post

Leave a comment

Blogs & Laatste nieuws

RSS
Turkoois, de geboortesteen van de maand December
Blog Edelstenen Geboortesteen Turkoois

Turkoois, de geboortesteen van de maand December

Tamara Loyd
By Tamara Loyd

Turkoois is een prachtige edelsteen die vaak wordt gebruikt in sieraden en is de geboortesteen van December. Maar wist je dat deze edelsteen ook een...

Read more
Geen Black Friday maar een archive sale
Archive Black Friday Sale

Geen Black Friday maar een archive sale

Tamara Loyd
By Tamara Loyd

Binnenkort is het weer Black Friday en er word al veel reclame voor gemaakt. Ik heb al wat vragen gekregen of ik meedoe aan Black...

Read more