Tijgeroog, de geboortesteen van November

Tijgeroog, de geboortesteen van November

Geplaatst door Tamara Loyd op

Tijgeroog is een mooie edelsteen met een unieke goudbruine kleur en een glanzende textuur die lijkt op die van een tijger. Het is een veelzijdige steen en ook de geboortesteen voor de maand november en wordt geassocieerd met het sterrenbeeld Boogschutter.

Werking van de edelsteen

Tijgeroog heeft een krachtige werking op het lichaam en de geest. Het staat bekend als een beschermer tegen negatieve energie en kan helpen bij het verlichten van angst en stress. Daarnaast kan tijgeroog helpen bij het bevorderen van zelfvertrouwen, moed en wilskracht. Het is ook een goede steen voor mensen die last hebben van concentratieproblemen of die hun focus willen verbeteren.

Tijgeroog

Mooi om cadeau te doen, sieradenkaart met Tijgeroog

Mensen die in november zijn geboren, kunnen profiteren van de krachtige energie en stabiliserende eigenschappen van tijgeroog. Deze edelsteen kan helpen bij het versterken van innerlijke kracht en het bevorderen van een gevoel van stabiliteit en veiligheid. Voor mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Boogschutter, kan tijgeroog helpen bij het bevorderen van helderheid en concentratie en bij het stimuleren van een avontuurlijke en positieve geest.

Als je geïnteresseerd bent in de werking van de tijgeroog en sieraden gecombineerd met deze mooie steen, dan is Jaylaa Jewelry de perfecte plek om sieraden van deze edelsteen te vinden.We doen ons best om de schoonheid en energie van de tijgeroog te benadrukken, waardoor het de perfecte toevoeging is voor elke sieradencollectie. Mocht je een sieraad op maat willen laten maken met de edelsteen Tijgeroog, stuur gerust een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

← Vorige blog Nieuwste blog →

Laat een opmerking achter

Blogs & Laatste nieuws

RSS
Reviews voor Jaylaa Jewelry
Blog Klanten Reviews

Reviews voor Jaylaa Jewelry

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Webwinkelkeur. ...

Lees meer
Blog Verzorging van je sieraad
Blog Sieraden bewaren Verzorging

Hoe houdt je je sieraden lang mooi

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

Hoe zorg je voor je dierbaarste sieraden. Wanneer je een sieraad hebt gevonden waar je helemaal weg van bent, wil je er natuurlijk voor zorgen...

Lees meer