Tijgeroog, de geboortesteen van November

Tijgeroog, de geboortesteen van November

Gepost door Tamara Loyd op

Tijgeroog is een mooie edelsteen met een unieke goudbruine kleur en een glanzende textuur die lijkt op die van een tijger. Het is een veelzijdige steen en ook de geboortesteen voor de maand november en wordt geassocieerd met het sterrenbeeld Boogschutter.

Werking van de edelsteen

Tijgeroog heeft een krachtige werking op het lichaam en de geest. Het staat bekend als een beschermer tegen negatieve energie en kan helpen bij het verlichten van angst en stress. Daarnaast kan tijgeroog helpen bij het bevorderen van zelfvertrouwen, moed en wilskracht. Het is ook een goede steen voor mensen die last hebben van concentratieproblemen of die hun focus willen verbeteren.

Tijgeroog

Mooi om cadeau te doen, sieradenkaart met Tijgeroog

Mensen die in november zijn geboren, kunnen profiteren van de krachtige energie en stabiliserende eigenschappen van tijgeroog. Deze edelsteen kan helpen bij het versterken van innerlijke kracht en het bevorderen van een gevoel van stabiliteit en veiligheid. Voor mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Boogschutter, kan tijgeroog helpen bij het bevorderen van helderheid en concentratie en bij het stimuleren van een avontuurlijke en positieve geest.

Als je geïnteresseerd bent in de werking van de tijgeroog en sieraden gecombineerd met deze mooie steen, dan is Jaylaa Jewelry de perfecte plek om sieraden van deze edelsteen te vinden.We doen ons best om de schoonheid en energie van de tijgeroog te benadrukken, waardoor het de perfecte toevoeging is voor elke sieradencollectie. Mocht je een sieraad op maat willen laten maken met de edelsteen Tijgeroog, stuur gerust een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

← Vorige post Nieuwste Post →

Laat een reactie achter

Blogs & Laatste nieuws

RSS
Turkoois, de geboortesteen van de maand December
Blog Edelstenen Geboortesteen Turkoois

Turkoois, de geboortesteen van de maand December

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

Turkoois is een prachtige edelsteen die vaak wordt gebruikt in sieraden en is de geboortesteen van December. Maar wist je dat deze edelsteen ook een...

Lees verder>
Geen Black Friday maar een archive sale
Archive Black Friday Sale

Geen Black Friday maar een archive sale

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

Binnenkort is het weer Black Friday en er word al veel reclame voor gemaakt. Ik heb al wat vragen gekregen of ik meedoe aan Black...

Lees verder>