Geen Black Friday maar een archive sale

Geen Black Friday maar een archive sale

Geplaatst door Tamara Loyd op

Binnenkort is het weer Black Friday en er word al veel reclame voor gemaakt. Ik heb al wat vragen gekregen of ik mee doe aan Black Friday. Kijk we houden allemaal van korting maar net zoals vorig jaar heb ik besloten dat Jaylaa NIET mee gaan doen aan Black Friday.

Waarom niet? Nou dat zal ik zo kort mogelijk proberen uit te leggen. Naast het feit dat het gewoon heel slecht is voor het milieu is het voor mij als kleine ondernemer gewoon niet rendabel. Omdat ik de prijs zo laag mogelijk probeer te houden en het proces van het begin tot het eindproduct veel tijd en investeren kost is het verlagen van mijn producten met 50% gewoon niet te doen. En niet te vergeten ( wat sommige mensen verbaasd) is dat ik Jaylaa nog steeds helemaal alleen run, en dat is ook een van de redenen dat ik mijn kosten relatief laag kan houden en de prijzen daardoor ook lekker betaalbaar blijven.

Maar ik merkte dat ik dit jaar wel iets wil doen..  En dat is dus een archive sale geworden. Vanaf 19 november is de sale shop geopend en kun je voor mooie ronde prijzen sieraden kopen. Dat betreft sieraden die al uit de collectie zijn maar waar ik nog een kleine voorraad van heb. Of sieraden die de shop nooit hebben gehaald en wat samples.

 

Gouden oorbellen

 

Er komen armbanden, kettingen en oorbellen/ studs online. Je shopt de mooie sieraden al vanaf €10. Leuk voor als schoencadeautje of om gewoon lekker op tijd in te slaan voor onder de kerstboom. 

Vergeet ook niet even te kijken bij de huidige nieuwe collectie want daar heb ik ook wat pareltjes aan toegevoegd.

Heel veel shop plezier!

Liefs Tamara 

← Vorige blog Nieuwste blog →

Laat een opmerking achter

Blogs & Laatste nieuws

RSS
Minimalistische Sieraden met edelstenen voor de zomer
Blog edelstenen minimalistisch sieraden zomer

Minimalistische Sieraden met edelstenen voor de zomer

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

Ontdek hoe je prachtige edelstenen sieraden kunt combineren met minimalistische stukken voor een stijlvolle zomerlook.

Lees meer
Wat is Sterling Zilver? Alles wat je moet weten over dit bijzondere materiaal
Blog onderhoud sterling zilver

Wat is Sterling Zilver? Alles wat je moet weten over dit bijzondere materiaal

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

925 sterling zilver Sterling zilver is een van de meest geliefde materialen in de wereld van sieraden. Het wordt gewaardeerd om zijn glans, duurzaamheid en...

Lees meer