Jaylaa Jewelry een snoepje??

Jaylaa Jewelry een snoepje??

Geplaatst door Tamara Loyd op

Misschien ken je gave site van Flavourites al, of ben je weleens op een evenement van hun geweest. Maar ik wil je graag iets meer vertellen over Flavourites. 

Sinds kort mag ik Jaylaa namelijk een officieel snoepje van Flavourites noemen. Flavourites is een site met een verzameling van alleen de leukste webshops. De snoepjes van internet, zeg maar. De eerste keer dat ik kennis maakte met Flavourites was tijdens een jaarlijks Flavourites evenement. Hier kun je drie dagen lang ongekend leuk struinen bij meer dan honderd fijne webshops die hier drie dagen lang als pop-up shop opduiken. 

       Oorbellen Tayri                                                      Armband Lia
WAT FLAVOURITES VAN JAYLAA VINDT
Stijlvolle en minimalistische sieraden
Ooh lala, dit is een heerlijke shop voor als je op zoek bent naar een uniek en handgemaakt sieraad. Je vindt hier classy zilveren en gouden sieraden, met of zonder edelstenen en bedels. Wat dacht je van de prachtige schakelarmband Mila, de schakels zijn super slank. Je kunt 'm aankleden met bedels, maar zonder is het ook al een pracht exemplaar. Ook de oorbellen zijn heel mooi, van klassieke creolen tot kleine studs en statement items. 
Nou dat is toch een fijn compliment. Super trots, en samenwerkingen zijn er om te koesteren.
Met de lente in aantocht druppelen de nieuwe sieraden langzaamaan de webshop binnen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van al het moois dat er binnenkomt en leuke acties.
DE EERSTE NIEUWE AANWINSTEN VOOR 2022
Oorbellen Aylaa zijn echte statement creolen met een minimalistische look. Ze sluiten super makkelijk met het handige kliksysteem.
Houd je niet van gouden sieraden maar kies je liever voor echt zilveren sieraden? Wat dacht je dan van deze mooie Nomi ketting. Ook leuk om voor Valentijnsdag aan je lief cadeau te doen.
Ook is een mooie collectie van minimalistische studs en creolen. Sommige sieraden zijn gecombineerd met edelstenen. Als je iets meer wilt weten over de edelstenen die ik gebruik, neem dan vooral hier eens een kijkje. Edelstenen betekenen namelijk zoveel meer dan alleen een "mooie" steen.

 

← Vorige blog Nieuwste blog →

Laat een opmerking achter

Blogs & Laatste nieuws

RSS
Reviews voor Jaylaa Jewelry
Blog Klanten Reviews

Reviews voor Jaylaa Jewelry

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door Webwinkelkeur. ...

Lees meer
Blog Verzorging van je sieraad
Blog Sieraden bewaren Verzorging

Hoe houdt je je sieraden lang mooi

Tamara Loyd
Door Tamara Loyd

Hoe zorg je voor je dierbaarste sieraden. Wanneer je een sieraad hebt gevonden waar je helemaal weg van bent, wil je er natuurlijk voor zorgen...

Lees meer